Gratis thuisbezorgd vanaf €150,-
Levering binnen 1 tot 5 werkdagen
Verzekerd verzonden
100% proefgarantie

Ons verhaal

Wineguys zette in 2017 zijn eerste stapje met het bevoorraden van particulieren. Niet thuis, maar rechtstreeks op de boot of het jacht. Daar kun je als pure levensgenieter natuurlijk al helemaal niet zonder een goede fles komen te zitten. Bij dit snelle succes speelde een gunfactor zeker een rol. Twee enthousiaste, jonge gasten die wijn komen brengen: dat zie je natuurlijk niet elke dag. 

Tegelijkertijd moesten we hier en daar, met name onder wat oudere generaties, ook de nodige scepsis overwinnen. Daar is een gezonde dosis lef voor nodig en om die reden worden we ook wel eens de ‘wise guys‘ genoemd. Dat het ons toch is gelukt, bewijst wat ons betreft dat onze passie, net als een goede wijn, 100% authentiek is. 

Inmiddels worden onze wijnen ook bij een toenemend aantal horecazaken geschonken en daar kom je met alleen een paar blauwe ogen echt niet ver. In de eerste plaats leveren wij onderscheidende producten die niet in de winkels te krijgen zijn. Dankzij onder meer lage overheadkosten zijn onze wijnen bovendien zeer scherp geprijsd. Vaste leverdagen daar doen we niet aan, dus u heeft alles snel in huis en wanneer u maar wilt.

Bekijk ons assortiment wijnen