wineguys logo white

Ons verhaal

Wineguys zette in 2017 zijn eerste stapje met het bevoorraden van particulieren. Niet thuis, maar rechtstreeks op de boot of het jacht. Daar kun je als pure levensgenieter natuurlijk al helemaal niet zonder een goede fles komen te zitten. Bij dit snelle succes speelde een gunfactor zeker een rol. Twee enthousiaste, jonge gasten die wijn komen brengen: dat zie je natuurlijk niet elke dag. 

Tegelijkertijd moesten we hier en daar, met name onder wat oudere generaties, ook de nodige scepsis overwinnen. Daar is een gezonde dosis lef voor nodig en om die reden worden we ook wel eens de ‘wise guys‘ genoemd. Dat het ons toch is gelukt, bewijst wat ons betreft dat onze passie, net als een goede wijn, 100% authentiek is. 

Inmiddels worden onze wijnen ook bij een toenemend aantal horecazaken geschonken en daar kom je met alleen een paar blauwe ogen echt niet ver. In de eerste plaats leveren wij onderscheidende producten die niet in de winkels te krijgen zijn. Dankzij onder meer lage overheadkosten zijn onze wijnen bovendien zeer scherp geprijsd. Vaste leverdagen daar doen we niet aan, dus u heeft alles snel in huis en wanneer u maar wilt.
Bekijk ons assortiment
wine guys bart en tom

Onze partners

The Real Taste

Naast onze partnerships met de meest toonaangevende wijhuizen, is Wineguys ook onderdeel van The Real Taste. Een collectief van frisse en passievolle ondernemers die kwalitatieve drank en de ervaring daar omheen centraal stelt.


In samenwerking met The Real Taste proberen we ten alle tijden unieke wijnen te presenteren die ons merk vertegenwoordigen en bijdragen aan de ervaring van onze klanten.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste horen van onze nieuwe wijnen en samenwerkingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram