wineguys logo white

Stellenview blijft indruk maken!

8 september 2022
Door Tom Dresens

Aanvankelijk een exportmerk, heeft Stellenview Premium Wines de afgelopen jaren langzaam en met succes haar assortiment op de lokale markt geïntroduceerd en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Het is al een bekroond merk en de laatste lofbetuigingen bevestigen opnieuw zijn positie als een wijn om aandacht aan te besteden.

Tijdens een speciaal gala-evenement op 2 september, waar de winnaars van de Michelangelo International Wine & Spirit Awards 2022 werden bekendgemaakt, waaronder Stellenview Premium Wines. In totaal werden vier dubbele gouden en vijf gouden medailles uitgereikt. Deze werden toegekend aan de volgende wijnen binnen hun portfolio:

Dubbel Goud

Cape Five Reserve Merlot 2018

Cape Five Reserve Shiraz 2019

Great Five Reserve Merlot 2019

Great Five Reserve Shiraz 2019

Goud

Kruger Family Reserve Cabernet Sauvignon 2019

Stellenview Reserve Shiraz 2017

Cape Five Reserve Red Organic 2011

Cape Five Reserve Cabernet Sauvignon 2018

Great Five Reserve Pinotage 2019

De Cape Five-wijnen laten het unieke en gevarieerde landschap zien waaruit het is ontstaan. De West-Kaap in Zuid-Afrika is gezegend met een rijkdom aan flora en fauna en een van 's werelds meest diverse bloemenrijken, zeeleven en natuurlijke schoonheid. Cape Five Reserve is handgemaakt door Stellenview Premium Wines. De beste druiven worden geselecteerd uit verschillende wijngaarden die bekend staan ​​om hun onovertroffen kwaliteit.

Eenvoudig maar elegant, het Stellenview Reserve-assortiment vertegenwoordigt het beste fruit, zorgvuldig gevinifieerd en gerijpt in eikenhouten vaten met zeer weinig tussenkomst. Het Stellenbosch-reservaat van Stellenview vertegenwoordigt hun kenmerkende wijn, handgemaakt van zorgvuldig geselecteerde druiven die in verschillende subafdelingen in het wijngebied van Stellenbosch zijn geteeld. Deze wijn wordt alleen geserveerd in de beste etablissementen over de hele wereld.

En last but not least is het Kruger Family Reserve-assortiment. Een eerbetoon aan het familie-erfgoed dat dateert uit het begin van de 18e eeuw met de komst van de eerste kolonisten naar Zuid-Afrika. Deze wijnen zijn gemaakt van de beste druiven afkomstig uit de regio Stellenbosch, gerijpt in kleine eikenhouten vaten gedurende 18 tot 24 maanden.

Deel deze post

Onze partners

The Real Taste

Naast onze partnerships met de meest toonaangevende wijhuizen, is Wineguys ook onderdeel van The Real Taste. Een collectief van frisse en passievolle ondernemers die kwalitatieve drank en de ervaring daar omheen centraal stelt.


In samenwerking met The Real Taste proberen we ten alle tijden unieke wijnen te presenteren die ons merk vertegenwoordigen en bijdragen aan de ervaring van onze klanten.

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste horen van onze nieuwe wijnen en samenwerkingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram